AaB esport præsenterer LOL træner Chris Lassen

Chris er 25 år, bosat i Aalborg og så er han League of Legends træner.  Han brænder for esport og er passioneret omkring at lære fra sig i League of Legends. Vi er derfor super glade for at have Chris med ombord. Vi har spurgt ham om lidt forskelligt, og det er der komme dette fine interview ud af.

Hvad laver du til hverdag?

Jeg studerer til folkeskolelærer i fagene matematik, geografi, idræt og svømning. Jeg håber selv på at kunne blive ansat på en efterskole, når jeg er færdiguddannet til sommer. Derfor bruger jeg meget tid på lektier og forberedelse til studiet, praktik og min kommende bachelor. Derudover træner jeg crossfitness i min fritid her i Aalborg, er sammen med venner og min kæreste. Jeg nyder også at se en god film, serie eller at streame LOL.

Hvad spiller du selv?

Jeg spiller League of Legends, en hel del af min fritid går med dette. Derudover spiller jeg hygge-FIFA på min PlayStation og andre spil, der lige falder mig ind i perioden. Det kan eksempelvis være spil som Crash Banditcoot, Tekken, Star Wars osv..

Hvem træner du og hvad indebærer din rolle som træner?

Jeg har lige fået oprettet mit eget hold efter at have haft spillersamtaler og tryouts i sidste uge. Min rolle som træner bliver at sætte overordnede mål på den lange bane for holdet, og have nogle delmål for hver træning. Dette skal på sigt hjælpe holdet med at blive bedre, og nå det/de overordnede mål, der er opstillet for dem. Derudover bliver min rolle også at organisere træninger for spillerne.

Hvorfor har du valgt en trænerrolle i AaB esport?

Grunden til, at jeg valgte at gå ind i AaB esport som træner, er fordi, at jeg finder det interessant at arbejde og udvikle unge mennesker, så hvorfor ikke gøre noget man selv brænder for og har en passion for? Derudover vil jeg gerne være med til at udvikle esport i Danmark, så det får en højere status, og det måske en dag kan være på samme niveau som fodboldakademier, hvor unge mennesker kan træne og studere samtidigt.

Hvad er dine forventninger, og hvad ser du frem til som træner i AaB esport?

Mine forventninger til AaB esport er at komme ind i et team, hvor der er fokus på de sociale relationer, højt humør og ikke mindst et mål om at konkurrere på højt plan og kæmpe om at være de bedste. Derudover håber jeg på, at vi alle kan lære af hinanden og hjælpe hinanden både til at blive bedre spillere og trænere.

Jeg ser frem til at blive en del af et fællesskab, en familie med samme passion og interesse for et fælles område, hvor vi alle deler et ønske om at være en del af noget større og give unge mennesker en mulighed for at udvikle sig både socialt, men også for det spil de brænder for på en anden måde end kun at sidde derhjemme.

Det alle gerne vil vide:

Hvilke 3 ting vil du have med på en øde ø?

Min computer med tilhørende internet, min hund og min kæreste (tvunget). Ej, det er gas!

Af | 2017-10-12T18:07:05+00:00 12 oktober 2017 - 17:59|eSport, Foreningen, Frivillig, League of legends|0 Kommentarer

Læg en kommentar