AaB esport præsenterer CS:GO afdelingsleder Poul Munk

Poul Munk er 29 år, han er bosat i Nørresundby, og så er han afdelingsleder for CS:GO i foreningen. Vi har interviewet ham for at høre mere om, hvem han er og hvorfor han har valgt at være en del af AaB esport.

Hvad laver du til hverdag?

Jeg er uddannet datamatiker, og jeg er på nuværende tidspunkt jobsøgende indenfor softwareudvikling. Hverdagen består derfor oftest med jobsøgning, lære nyt indenfor programmering, computerspil, dokumentarer og motorcykelture (når vejret er til det).

Hvad spiller du selv?

Lige for tiden spiller jeg World of Warcraft, Heroes of the Storm, CS:GO og Fortnite.

Hvorfor har du valgt at blive afdelingsleder for CS:GO i AaB esport?

Jeg startede ud som CS:GO træner, og blev efterfølgende tilbudt stillingen som afdelingsleder. Jeg takkede ja, da jeg ikke har prøvet noget af samme kaliber, rent ansvarsmæssigt, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt og lærerigt at prøve kræfter med.

Hvad indebærer din rolle som afdelingsleder?

At jeg har det overordnede ansvar for, at  afdeling kører så godt som muligt, og at jeg sammen med trænerstaben får skabt det bedst mulige miljø for både trænere og spillere. Det er f.eks. at hjælpe trænere, når de har brug for det, hjælpe med rekrutteringen af nye trænere, hjælpe med sammensætningen af nye hold og besvare spørgsmål for nysgerrige ikke-medlemmer og medlemmer.

Hvad ser du frem til som afdelingsleder i AaB esport?

Da jeg ikke har været i en position som denne før, glæder jeg mig til at blive udfordret og løse dem på bedst mulig vis samtidig med at jeg udvikler mig og bliver bedre til stillingen, og selvfølgelig hjælpe AaB esport med at blive det bedste den kan være.

Det alle gerne vil vide:

Hvilke tre ting vil du have med på en øde ø?

En M1800 (motorcykel), en garage med tilhørende værktøj, så den kan ombygges/repareres og en pc.

Af | 2017-10-15T17:15:19+00:00 15 oktober 2017 - 17:11|Counter-strike, eSport, Frivillig|0 Kommentarer

Læg en kommentar