AaB esport præsenterer FIFA elitetræner Tonny Le

Tonny Le er 20 år, bosat i Hjørring og foreningens elitetræner for FIFA-afdelingen. Han havde planer for selv at blive FIFA-spiller, men valgte i stedet for at takke ja til rollen som træner for FIFA elite i AaB esport. Det fortæller han mere om i vores interview med ham:

Hvad laver du til hverdag?

Til hverdag er jeg økonomielev i Forsvaret i Hjørring.

Hvad spiller du selv?

Jeg spiller FIFA, Heroes of the Storm, CS:GO og Fortnite.

Hvorfor har du valgt en trænerrolle i AaB esport?

Jeg ville gerne ind i det danske FIFA community, og havde egentlig planer om at tilmelde mig som spiller, men da jeg fik tilbuddet om at blive træner tog jeg imod det, da jeg synes, at rollen passer godt til mig, da jeg altid har været god til at sige, hvad andre skal gøre, fremfor at gøre det selv, ligesom når man brokker sig over, at en fodboldspiller i fjernsynet ikke tager en rigtig beslutning. Udover det, var der mange andre i AaB esport, som jeg kendte, så det gjorde motivationen større.

Hvad synes du om, at AaB af 1885 har valgt at gå ind i FIFA?

Jeg synes, at det er et godt skridt for både AaB esport, men også hele for esporten i Danmark, da det bekræfter, at esport ikke blot er en hobby, men noget man også kan træne og leve af, hvis man bliver god nok. Dog er det de aller færreste, der lever af at spille FIFA pt.

Hvordan tror du, at fremtiden bliver for AaB esports FIFA-afdeling?

Jeg synes, at vores fremtid ser lys ud, på trods af, at der er mange, der var der fra starten, som ikke er her mere, så har vores nuværende spillere i FIFA-afdelingen gjort det godt i FIFA 17. Vi har dygtige spillere i alle vores målgrupper. Christian Aaby og Shoppen som fik invitation til FUT Live, samt Shoppen i WAOO Ligaen. Derudover har vi de yngre talenter, der går meget op i det, og som også er dygtige til spillet.

Hvilke 3 ting vil du have med på en øde ø?

  • En PS4 (med controller og FIFA 18 installeret).
  • Arsene Wenger, så Arsenal kan få en ny træner.
  • Kenneth Jensen, så folk kan glemme vores kamp fra første bootcamp.

 

 

Af | 2017-10-19T00:41:48+00:00 19 oktober 2017 - 0:16|eSport, Foreningen, Frivillig|0 Kommentarer

Læg en kommentar