AaB esport præsenterer Overwatch afdelingsleder Jonas Gaba

Jonas Gaba er 24 år, og er leder for Overwatch afdelingen.  Jonas mener, at det er vigtigt at opbygge et stærkt foreningsliv i dansk esport, så de unge kan samles om esporten på et trygt grundlag. Læs mere om hans rolle og forventninger til Aab esport og lær ham bedre at kende i vores interview med ham herunder:

Hvad laver du til hverdag?

Til dagligt er jeg ved at uddanne mig til elektriker hos Dominus i Herning.

Hvad spiller du selv?

Jeg spiller selv Overwatch, World of Warcraft og alt for meget Football Manager.

Hvad er dine forventninger i AaB esport?

Mine forventninger til AaB esport er, at vi skal udvikle os til at være et flagskib for esport i hele Nordjylland, hvor vi udbreder esport til unge i alle aldre. Jeg vil gerne, at AaB bliver kendt som et sted, hvor unge kan udfolde deres talent indenfor deres spil, under ordentlige forhold med en stærk forening bag sig.

Hvad indebærer din rolle som afdelingsleder?

Min rolle som leder indebærer, at jeg i samarbejde med Lars sørger for, at de unge i Overwatch afdelingen har, hvad de skal bruge for at kunne træne effektivt, i et godt og trygt miljø. Derudover, har jeg tæt kontakt til andre foreninger og organisationer for at skabe en stabil OW-scene i Danmark på niveau med den nuværende CS:GO scene.

Hvad ser du frem til som afdelingsleder i AaB esport?

Jeg ser frem til at se afdelingen udvikle sig. Allerede nu kan vi mærke, at der er fremgang i antallet af unge, der vil være en del af vores Overwatch afdeling, hvilket også er kommet til udtryk i, at vi på nuværende tidspunkt søger efter en ekstra træner for at imødekomme den efterspørgsel der er. Jeg glæder mig også til igennem min funktion som leder at være med til at udvikle den danske scene, så Overwatch kan få mulighed for at udvikle sig mest muligt herhjemme.

Hvilke 3 ting vil du have med på en øde ø?

Jeg blev helt vildt inspireret af Jan, da han skrev, at han selvfølgelig ville have udstyr med til at kunne game på.
Jeg vil så dog skifte PS4 ud med en laptop.

Af | 2017-10-23T17:46:12+00:00 23 oktober 2017 - 1:24|eSport, Foreningen, Frivillig, Overwatch|0 Kommentarer

Læg en kommentar